Депутатът и кандидат за спортен минситър на ИТН Радостин Василев разгроми

...
Депутатът и кандидат за спортен минситър на ИТН Радостин Василев разгроми
Коментари Харесай

Радостин Василев, ИТН: Дончева е готова за бенефис

Депутатът и претендент за състезателен минситър на Има Такъв Народ Радостин Василев разгроми едно от остриетата на обединението на Мая Манолова - Татяна Дончева. Той я обяви за изразител на най-обикновена политическа нецензурност и завист.

Думите му идват след присъединяване на зам. председателката на Народното събрание в " Панорама ", в което тя съобщи, че министрите в кабинета нямат потенциал и хвърли тиня по оферти за финансов министър, потвърждавайки, че е единствено експерт в съда.

" Според изявление на госпожа Татяна Дончева в Панорама, гласоподавателите на " Има Такъв Народ ", а точно 657 829 души са опростачени и чалганизирани хора. Според нея, никой от препоръчаните от Има Такъв Народ за министри няма нужния потенциал, с изключение на отчасти една номинация. Мисля, че госпожа Дончева изрично не е права и в двете си изказвания и дефинирам сходно изявление като демонстрация на доста много неприятен политически усет, граничещ с политическа нецензурност и елементарна неприкрита завист. Мисля, че госпожа Дончева е подготвена за бенефис. ", разгласи Василев във фейсбук.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР